Bemutatkozunk

Itt többet megtudhatsz rólunk és vállalkozásunkról

gabi

A Stoneware története

Vállalkozásunk indulását az első eladástól számítjuk, vagyis 2014. január 20.-án indult kicsi családi vállalkozásunk, ami szépen fejlődik évről évre. Minden évben próbálunk fejleszteni, színben, formában, lépést tartunk a vásárlók igényeivel.

Legnagyobb örömünkre már az ország egész területéről vannak vásárlóink, akik már szinte barátként jönnek vissza. Sokszor meghívnak, hogy nézzük meg a helyén az edényeinket – amik szintén megerősítenek abban, hogy jó úton haladunk munkánkkal.

Bár kicsi vállalkozás vagyunk – két törpe schnauzer gazdájaként, valamint felelős állattartóként – lelkesen támogatjuk az állatvédelmet, lehetőségeinkhez mérten mindig segítünk egy-egy szervezetnek.

Amit termékeinkről tudni érdemes

 

Termékeink egész évben megszépítik a környezetét, semmiféle védelmet nem igényelnek még a legszélsőségesebb időjárási viszonyok között sem szükséges védett helyre vinni őket, nagy szilárdságú színtartó anyaguknak köszönhetően sok évig díszíthetik a kertet, balkont.

A StoneWare termékek kizárólag „hagyományos” alapanyagokból készülnek, semmiféle az egészségre, vagy a növényekre ártalmas vegyi anyagot nem tartalmaznak, sőt speciális anyaguknak köszönhetően a növények fejlődését megfigyeléseink szerint meggyorsítják. A nagyobb méretű edények alkalmasak akár esővízgyűjtőnek is, hiszen semmiféle ártalmas anyag nem oldódik ki belőlük. A StoneWare termékek az anyagukhoz, és a méretükhöz képest meglepően könnyűek, még a legnagyobbakat is gyakorlatilag 2 személy képes elmozdítani.

Technológiánk egy sokéves fejlesztés eredménye, az így készült virágedények, balkonládák, kaspók ellenállnak az időjárásnak, melegnek, napfénynek, és fagyállóak is.

ÚJDONSÁGOK SZOLGÁLTATÁSAINKBAN

Miért válassz minket?

Mondunk pár indokot, ami segíthet a döntésben.

Termékeink nagy odafigyeléssel készülnek

Kaspóink ellenállnak az időjárás viszontagságainak

Termékeink tartósak, évekig kerted díszei lesznek

Milyen termékeket találsz nálunk?

Kőedényeket, virágedényeket többféle színben, többféle méretben és formában.

Akár dáliát, leandert, muskátlit tervezel ültetni, akár az esővízet szeretnéd összegyűjteni, esetleg a kertben a madarakat meglepni egy madáritatóval, ezeket mind megtalálod nálunk. 

Nézz szét webshopunkban, ahol minden információt megtalálsz termékeinkről.

Amennyiben kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

Elérhetőségeink